El primer sistema modular i personalitzable de cuines d’exterior.

Resistent, durador, especialment creat per gaudir a l’aire lliure.

Gràcies a l’excel·lent desenvolupament tècnic de tots els components hem aconseguit un concepte de disseny perdurable i minimalista de línies pures i al seu torn d’estètica única i reconeixible.

Tots els elements de Novara han estat seleccionats entre els de més alta qualitat i resistència per a l’exterior i l’ambient marí.

La versatilitat d’aquests colors i materials permet variables i possibilitats per a cada projecte.

Per fi podrem gaudir d’un sistema de mobiliari a l’exterior que fusiona perfectament amb l’arquitectura i les persones. Podrem cuinar a l’aire lliure sobre uns elements bells, que ressaltaran l’estil de vida outdoor: Novara

MATERIALS I ACABATS

LACA O PEDRA sintetitzada. Novara a més s’ha desenvolupat per complaure multitud de dissenys, formes i colors. Aquesta possibilitat obre les portes a la seva imaginació per desenvolupar la seva cuina ideal amb centenars de variables …

EL PRODUCTE

Novara ha estat el resultat de la passió per la cuina en qualsevol circumstància. L’illa permet moure lliurement i cuinar de cara a l’espai obert. Es converteix així en el centre de la comunicació, de la cuina compartida i dels plaers quotidians.

COM OBTENIR UNA NOVARA

El nostre producte s’adquireix a través de distribuïdors autoritzats. El client final ha de ser assessorat per un professional perquè tot sigui tot un èxit.